MILF

|

18:45. Căldura de afară deja îmi intrase în sistem, așa că nici nu mă mai sinchiseam de ea. Încui mașina și mă îndrept agale spre bloc. În fața mea, un tânăr "belgian", arătos, cu lanțul de-un deget la gât, arunca cu corcodușe într-o grasă. Cel mai probabil gagică-sa. Balena râdea și se ascundea după mașini. Un elefant avea mai multe șanse să se ascundă într-o miriște.
Ajung în scara blocului. În fața mea, doi "belgieni" așteptau liftul, împreună cu câteva bucăți mari de polistiren. Cineva își punea izolație. Mă îndrept către căsuța poștală. Goală ca tine aseară. Aștept liftul, runda a doua. Hărmălaie. Mă întorc, un copilandru și o puștoaică încercau să rupă ușa de la bloc. Ea încerca să intre, el se opunea. Enjoy it while you can, kid, în câțiva ani o să fie invers.
Apare și mama. Frumușică, pe la vreo 38-42 de ani, blondă, bine îmbrăcată. Râde împreună cu copiii, dar pare că îi și stăpânește destul de bine pe plozi, îmi zic, în timp ce se apropie. Le deschid ușa. Plozii se năpustesc înăuntru. Mama le zice să se liniștească.
Copila: "Apăs eu la șase, apas eu la șase?"
Mama: "Nu apeși nimic, mai suntem cu cineva în lift, poate merge la trei".
Apăs pe șase zâmbind. Mama se uită la mine. "A, sau poate nu". Copila se uită în ochii mei de parcă voia să mă ia acasă. "Mergi și tu tot la șase?" "Nu", îi răspund. Facepalm.

Două secunde pauză, apoi mama: "Dar la ce etaj mergi?". Rămân un pic blocat. Nu-ți ajung doi copii, nesătulo. Părea că mă măsoară. Dimensiunile care contează nu se văd, îmi zic, apoi îi răspund "La zece". După care continui, tot în mintea mea: poți să vii să mă vizitezi, dar peste câțiva ani, să mai crească fi-ta. Că doar nu o să vii singura.

Ne zicem la revedere, în timp ce copiii dau buzna afară din lift. Închid la loc ușile și apăs pe zece. MILF.P.S.: urmarea postării, by Max Pain:

Max: iti place sa pescuiesti?
Le me: balene? nu
Le me: de ce?
Max: MILF
Max: man i love fishing
Le me: ...

StumbleUpon.com
 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB