Drăguț(ă)

|

S-a dat drumul la căldură la noi în bloc. Ocazie cu care am remarcat că nu îmi funcționează caloriferul din dormitor. What to do, what to do?
Cu strângere de inimă l-am sunat pe administrator, în speranța că era doar o problemă de aerisire a sistemului (aerisire pe care o poate face doar el, la "mansarda" blocului). Teama mea s-a dovedit a fi justificată:

- Lasă drăguță că vin eu cu specialistul și rezolvăm. Problema e de la caloriferul tău.

Shitshitshit. Dacă mă prinde ăsta acasă, intră peste mine, și la cum îl știu se lasă cu petale de trandafiri pe pat.

Așa că, de voie de nevoie, m-am apucat de desfăcut. Spre surprinderea mea și oroarea lui, problema s-a rezolvat (era una relativ simpla, o supapă blocată în poziția închis). Bucuros de îndemânarea mea (aproape proverbială deja) și de faptul că nu o să mai vină să îmi pipăie așternuturile, l-am sunat pe administrator și i-am spus, pe un ton triumfător:

- S-a rezolvat problema.
- Cine a rezolvat-o? îmi răspunde el furios.
- Eu, că doar sunt inginer, nu?

A bolborosit el ceva că se bucură și că mă scoate de pe lista de locatari cu probleme la calorifer, apoi, când mă pregăteam să îi spun la revedere, îl aud:

- Auzi, tu tot drăguț ești?
- Poftim? (?!? :| )
- Tot drăguț ești?
- Clar, răspund eu, apoi închid repede telefonul și mă duc la baie, să plâng pe întuneric.

Să plângem pe întuneric.


StumbleUpon.com

6 comments:

dumi spunea...

Bai baiatule. Tu vorbesti serios aici? sau trebuie tratat ca pamflet?

Coyote spunea...

Da drăguță, vorbesc serios. True story. Dar trebuie tratat ca un pamflet, că altfel mă dă Pig Brother în judecată pentru defăimare.

Monica spunea...

:))))))) Gizaaas! what were the odds? :))
N-am nimic cu orientarea sexuala a omului, dar e nasol cand iti face avansuri din astea.Roaga-te sa nu ti se mai blocheze nici o supapa, ca nu stiu mai reusesti sa scapi de roze si petale:D

Quiz spunea...

Relatezi tare bine, am stat cateva ore bune sa citesc blogul tau, peste care am dat din greseala. Il verific mai des decat scrii tu, acum.

Coyote spunea...

Nu îmi există bucurie mai mare ca astfel de aprecieri :)
Prefer calitatea, si cum talentul meu nu debordeaza, scriu mai rar. Ma bucur ca iti place.

Anonim spunea...

trebuie sa contactezi un basarabean si sa dai un ban. nu poti lasa o asemenea problema nerezolvata. n-o poti face tu, si e de inteles c-o delegi. rade doar cine nu intelege cat de nasol e stresul asta. n-am nimic cu ei, numai sa nu defileze prin viata noastra.

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB