Matrioșka vede lumina tiparului

|

“E un joc la finalul caruia vei castiga ceva. Este un joc de aventura. Va dura o saptamana si nu te va costa nimic in afara de cateva ore, eventual, pe zi, petrecute colindand diverse locuri din Cluj. Jocul este doar pentru tine, Maria.“

Așa cum vă amenințam de câțiva ani încoace, am publicat prima mea carte, Matrioșka. Și nu oricum, ci cu ajutorul ziarului România Liberă. Un vis de realizarea căruia m-am îndoit de câteva ori, dar care în cele din urmă s-a materializat, în mare parte datorită mulțumită prietenilor mei. Așa că să facem prezentările:


Matrioșka va sta pe tarabe timp de două săptămâni, dacă n-o cumpărați. Totuși, eu zic că ar fi o idee bună să vă procurați un exemplar. Dacă vreți să o cumpărați și nu aveți acces la ziarul România Liberă sau vă treziți prea târziu (după data de 27 septembrie), puteți să accesați site-ul oficial al cărții, www.cafematrioska.ro unde o să apară în scurt timp un formular de comandă cu plata ramburs.

De asemenea, vă aștept pe pagina de Facebook a cărții, www.facebook.com/cafematrioska, unde voi mai posta alături de Cristina diverse informații zicem noi interesante despre carte, personaje, autori și poate și câteva povestioare din culise. Like, share și niște biscuiți am vrea noi, dar lăsăm la latitudinea voastră dacă merităm biscuiții :)

Să fie și o melodie.

StumbleUpon.com

5 comments:

Werewulfz spunea...

Felicitari, Coyote!!

Aveti de gand sa scoateti la vanzare versiunea epub?

Coyote spunea...

Auzi, să scoatem la vânzare versiunea epub... Dă-mi într-un comment mailul tău (nu îl voi publica) și îți trimit un PDF cu Matrioșka.

Deal?

Miezu` spunea...

mi-a spus mama ca a cumparat cartea (aseara), dar ca inca nu s-a apucat s-o citeasca. she is still so sweet, you will have to sign the damn book for her :))

Coyote spunea...

Just tell me when, Miez :D

Anonim spunea...

Nu stiu inca cum e cartea....just in case am comandat 2 bucati :) Pot doar sa sper ca imi va face o zi de toamna draguta, la fel cum o postare despre Vama mi-a infrumusetat o zi de iarna in nameti la munca :P
Felicitari si revin cu recenzia :)

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB