Balanţele şi Coyote - drept la replică

|

În urma atacului virulent şi complet neaşteptat din partea frumoasei, deşteptei şi amuzantei mele colege de blog, mă simt obligat să clarific câteva aspecte. Pentru început, ţin să precizez că nu sunt obsedat de Balanţe. Primesc feed-back de la prietenii mei că aşa ma consideraţi, dar nu este deloc aşa. Am avut însă şansa, neşansa, onoarea, blestemul (toate în acelaşi timp) de a avea lângă mine persoane aparţinând acestei zodii şi, dat fiind spiritul meu analitic, am ajuns să le cunosc foarte bine. Sunteţi pe blogul meu? Sunteţi (unele dintre voi) mirate sau chiar şocate de cum vă cunosc? Asta nu înseamnă că sunt obsedat. Aici analizez lucruri (vezi titlul), deci dacă vă cunosc atât de bine, de ce să nu fac şi analiza punctelor comune ce, zic eu, ţin de zodie? Este amuzant şi interesant. Fiecare dintre Balanţele pe care le-am cunoscut are un loc separat în mintea mea şi în sufletul meu, indiferent de ce credeţi. Faptul că analizez particularităţi ale zodiei nu transformă oameni, suflete, trăiri în statistici, analize, judecăţi.
În al doilea rând, deşi Z are multă dreptate în aspectele legate de perversitatea mea şi de masochism, eu nu urmăresc decât să fiu liniştit având alături o persoană care mă poate înţelege şi accepta. Atunci ce am eu cu Balanţele? Nimic. Dar am ajuns să le cunosc bine de tot. Iar ele apreciază felul meu de a fi, cel puţin o perioadă :)).
"Pentru că balantele sunt tot ceea ce nu este Coyote". Tu, Z, mă cunoşti din anumite puncte de vedere mai bine ca oricine. Şi aici mă opresc cu raţionamentul.
De ce este Coyote atras de Balanţe? Mă atrag mecanismele complexe. Fosta mea viitoare ex-iubită era Rac, dar un mecanism la fel de complex, şi ăsta a fost unul din lucrurile care m-au atras la ea.
În concluzie, nu confundaţi analiticul Coyote cu zăpăcitul de... la dracu, era să îmi spun numele pe post. Coyote analizează Balanţe, fuge după Road-Runner-ul lui (desigur, tot Balanţă), îşi frânge gâtul şi nu uită să se amuze după aceea şi să vă amuze şi pe voi. Dar persoana ce se ascunde cu laşitate :) în spatele acestui pseudonim înţelege că la un om, indiferent de zodie, contează sufletul.
În spatele lui Coyote nu este un calculator şi nici un om abonat la spitalul de fericiţi. Este un suflet. Z, îţi mulţumesc pentru analiza acidă, dar ţin să te contrazic. Această descriere ar fi fost poate valabilă acum un an-doi. Acum caut altceva. Caut linişte.

Pe de altă parte, am râs de m-am prăpădit. Keep it up, Z!

StumbleUpon.com

18 comments:

Z spunea...

evident, eu stiu mai bine ca oricine cat iti doresti sa fii linistit si sa se termine sirul asta de relatii ciudate din viata ta.. si o sa se termine, stiu eu..dar mai intai trebuie sa inveti. i wish all the best 2 u:)

GXG spunea...

Eu cred ca esti emo! Mai bine pui nos si prinzi dreq Road Runnerul ala! Bip-Bip! (mai multe glume, mai mult ulei!)

Anonymous spunea...

haideti sa discutam inca "putin" despre MITUL BALANTA.
de aceasta data in schimb din punctul de vedere al unei BALANTE.
si chiar a uneia care te si cunoaste draga si scumpule Coyote.

sunt intru totul de acord cu ceea ce ai scris in decursul timpului despre noi femeile balanta, femei in adevaratul sens al cuvantului, frumoase, desptepte, atragatoare, misterioase, comunicative, care tot timpul flirteaza, etc - stii tu mai bine si de altfel ne-ai si descris exact cum suntem - dar in acelasi timp atat de perverse.
pentru ca da, este foarte adevarat undeva intr-un final, si noi suntem foarte constiente de acel final, ne vedem interesul. Totul de la bun inceput, mai mult sau mai putin, se bazeaza pe interes, interes care odata cu apropierea sfarsitului acelui lucru, sentiment, etc se dezvolta.
noi il dezvoltam. Pentru ca da, in ziua de azi se reduce la a-ti fie bine.dar cu adevarat bine.
da, recunosc si asta, ne indragostim la un moment dat exact de ceea ce pe oricare alta ar respinge-o, ne cream lumea noastra proprie in care oricare altul din afara odata intrat in ea trebuie sa joace dupa cum ne place noua.
nu o face...out with him.
slava domnului avem "acel ceva" care indiferent de cati pleaca din viata nostra intotdeauna apar alte personaje. de toate categoriile chiar. profitam si profitam la mazimum.
de obicei ne alegem cel mai bun prieten unul ca tine Coyote, no ofense, care intotdeauna stim ca va fi acea persoana care nu ne va face rau din niciun punct de vedere, si pe care de cele mai multe ori ajungem sa-l "chinuim".

si NU, NU ESTI cum cred altii OBSEDAT sau "POSEDAT" :) de BALANTE.
pur si simplu toata viata ta si dragostea ta s-a intamplat sa se invarta numai in jurul nostru. Si nu te condamn.(balanta in stanga, balanta in dreapta, balanta sus, balanta jos, balanta acs, balanta la telefon, balanta la munca, balanta in pub, balanta in club, balanta in pat, balanta in SUFLET). pentru ca daca vrem putem avea orice si pe oricine. si avand in vedere ca si tu ma cunosti imi stii "istoria". nu a fost niciodata nimic care sa vreau si sa nu pot. da, nici nu am renuntat si am tot insistat dar satisfactia a fost maxima.

ar fi atat de multe de spus...
dar momentan astept un ...semn...

Coyote spunea...

Sunt socat/incantat de ceea ce ai scris, Balanta draga.
Iti multumesc pentru cuvintele apreciative la adresa mea, mai ales ca tu ma cunosti... sa zicem... destul de bine :)
Iti multumesc si ca ma sustii in ceea ce afirm, si pana la urma, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu am nevoie de mai multe confirmari, pana acum am (si ati) primit suficiente ca sa conving pe cei care isi formasera o parere gresita despre mine. Nu sunt obsedat de Balante, sunt foarte compatibil cu felul lor de a fi, pana la un punct.

Balanta draga, cand mai ai ceva de scris, nu ezita sa postezi.

Anonymous spunea...

nu ma intelege gresit draga Coyote, nu sunt numai cuvinte apreciative pt ca totusi trebuie sa recunosc de multe ori ti-o si cam faci cu mana ta...intelegi tu exact la ce ma refer...
au fost situatii in care te atentionam...mai ales in legatura cu mine...
fereste-te...potoleste-te...abtine-te...
nu transfera dragostea pt o balanta la o alta...
nu te "indragosti" de mine...
si totusi...ai facut-o

De ce iti place sa suferi?
stiai sigur ca asta se va intampla

cel putin in cazul meu...

Coyote spunea...

Vezi, tocmai aici este ceea ce vreau sa demonstrez. Am facut asta pentru ca nu "stiam ca se va intampla". Nu am luat niciodata o partenera ca o imagine a altei relatii. De aceea am si pornit de la zero, chiar daca experienta imi spunea sa ma feresc.

Anonymous spunea...

experienta iti spunea...
experienta iti spunea...
experienta iti spunea...

dar eu ce mama mea iti spuneam?

vrei sa iubesti cum n-ai mai factu-o niciodata?
IUBESTE O BALANTA
vrei sa suferi cum n-ai mai suferit niciodata?
IUBESTE TOT O BALANTA

ASTA AI FACUT SI TU

Coyote spunea...

Intr-adevar. Dar nu regret nimic.

Anonymous spunea...

nimeni nu a spus asta...
in schimb....durerea...o mai stii?

eu imi aduc aminte de tine...
acel fotoliu...acele lacrimi...
acele cuvinte ce nu te reprezentau...

Coyote spunea...

Imi amintesc foarte bine momentele alea dulci si amare. M-au transformat in ceea ce sunt acum. Daca nu existau acele momente, nu exista nici macar blogul asta.

Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift, that's why they call it PRESENT.

Asta ca sa citez o replica din Kung Fu Panda. Azi e misto. Restul e prea departe ca sa ma mai poata atinge.

Anonymous spunea...

inca nu-ti dai seama...
nu-mi vine sa cred.inca te atinge.absolut tot ce a existat in trecut se reflecta in prezent si imp[licit si in viitorul tau.
esti ceea ce esti datorita ... "noua".

Coyote spunea...

Sunt ceea ce sunt datorita felului in care v-am "supravietuit". Sunt de acord cu tine. Pana la urma, nu suntem suma experientelor noastre?

Cattta spunea...

Suntem pe blog, suntem mirate (aproape socate) ca ne cunosti atat de bine, atat de mirate incat ne intrebam daca nu cumva ai studiat densitatea balantelor pe metru patrat in unele zone si ai instalat camere video acolo si ai devenit micul nostru Big Brother:))
PS: abia astept noi povestioare...si noi analize...:)

Coyote spunea...

Multumesc pentru aprecieri, VA asigur ca eu vreau doar sa fiu fericit, nu sa studiez rasa voastra. Deci nu VA urmaresc, doar am avut norocul si ghinionul sa imi fiti mereu aproape :)

Ioana spunea...

Abia azi am descoperit blogul tau si am citit cu incantare (si groaza, pe alocuri) tot (cred) ce ai scris despre balante. You made my day! Multumesc :)

Coyote spunea...

Cu plăcere, Ioana. Și eu îți mulțumesc că ți-ai petrecut timpul cu mine. Suntem toți atât de diferiți și totuși atât de asemănători uneori... :)

Ioana spunea...

Asa este, ai dreptate. :)

Apropo', eu sunt o exceptie de la regula ta cu taurii. Am parasit un taur, cu care eram logodita (alta nunta taur-balanta care nu a avut loc) si la vreun an si ceva mai incolo mi-a facut inima praf un varsator. :P Dar as alege intotdeauna varsatorul in detrimentul taurului. :)

Coyote spunea...

Nu exista reguli, doar coincidente amuzante. La un anumit nivel, si la tine exista o coincidenta amuzanta, pentru ca vorbim tot de unun Varsator si un Taur :)

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB