Rezoluții* pentru 2014

|

2013 a fost un an tare dubios. Nu pot să zic că mă plâng, 2013 a fost anul în care am publicat Matrioșka, a fost și anul în care mi-am reamintit cum e să iubesc (ce bine e să poți iubi din nou!) și a fost anul în care am întâlnit-o pe Gâscă, zburătoare ce se află acum în cercul meu (restrâns) de prieteni.
Toate astea sună bine până îmi amintesc însă de problemele majore de distribuție pe care le-am avut cu cartea și de faptul că, în tradiția deja împământenită, iubirea mea a fost too little too late și am mai irosit încă o șansă să fiu împlinit pe partea emoțională. Fără număr, pentru că ăsta e cred eu blestemul meu. Și ca simetria să fie perfectă, în 2013 mi-am pierdut cea mai veche prietenie pe care am avut-o până acum.

2014 e doar o cifră, o perioadă cu debut ales arbitrar (sau prin convenție), dar convențiile sunt acolo cu un scop, așa că de ce să nu profit și eu să îmi pun niște obiective în cap? Miezului îi plac listele, deci iată lista mea pentru 2014. Vă avertizez că nu e neapărat ceea ce vă așteptați :))

1. În 2014 o să-mi cumpăr canapea. Știu, e un obiectiv ambițios, dar trebuie să țintești sus, nu? Ce poate fi interesant la obiectivul ăsta? Păi îmi propun s-o și inaugurez.


2. În 2014 îmi voi aloca mai mult timp pentru sport. Mi se spune din public că asta ar fi de fapt cea mai importantă problemă a mea, faptul că nu fac sport, așa că în acest an îmi propun să alerg mai mult pentru mine și mai puțin pentru alții. Să ridic mai multe greutăți ale mele și mai puțin pe ale altora. Să respir adânc și să îmi curăț creierul de letargie.

3. Mulțumită celei mai frumoase moldovence din viața mea mi-am descoperit un nou hobby, pe care îl voi practica cu sadism în următorul an. Nu, nu este vorba de sex, cum ați fi tentați să credeți pentru că vorbim de moldovence, este vorba de... puteți vedea.


4. Cel mai nebunesc plan de până acum (și prin "până acum" se va înțelege exact asta) este să continui Matrioșka, la un nivel mult mai avansat ca până acum. Despre asta însă nu voi spune prea multe.

La final vă reamintesc că 2014 este un an electoral, deci nu se va schimba mare lucru în țara asta. Să cânte muzica!



* Da, cuvântul rezoluție are alt sens în limba română. Tocmai de-aia l-am folosit.

StumbleUpon.com

7 comments:

Miezu` spunea...

Miezul nu suporta listele terminate brusc si mai ales in patrat perfect, asa ca sugereaza sa adaugi iesitul in lume; prin asta se refera la o bere bauta oriunde, dar cu oameni, macar un suc de Bacardi, ca de la bere ti se apleaca si faci insolatie.

Pupici, stiu ca nu ma suporti, dar ca oricum iti e dor de mine.

Coyote spunea...

Nunu, tu nu mă suporţi, ai uitat?
Lumea nu mă merită, Miezulin :))

Miezu` spunea...

Inchin un fresh de ghimbir pt asta. Si prin "inchin" ma refer la "chin".

A.C. spunea...

Am aflat că ai scris o carte, acum înțeleg de ce scrii așa frumos. Și ca să nu scriu la fiecare postare "ce frumos!", "m-ai emoționat", "cât am putut râde!!", după caz ; cam astea sunt sentimentele când te citesc.
Ai bifat treaba cu canapeau, restul listei cum e? :))

Coyote spunea...

Eh, în lucru. Punctul 2 a picat, punctul 3 s-a aplicat, punctul 4 e în lucru... 2017 ;)

A.C. spunea...

Cartea se mai găsește de vânzare? Unde?

Coyote spunea...

Dă click pe poza din stânga sus, cea cu cartea, și o să afli detaliile acolo. Sau cu livrare personală, în București. :)

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB