Lucruri fierbinti

|


Vreti sa stiti ce e hot? Eu sunt hot. Hot ca in "hot-dog". Hot ca in Red Hot Chilli Peppers. Sa va spun si de ce totusi.

Eu lucrez in open space. Sau pe romaneste, intr-o camera mare cu vreo 10 oameni in ea. Hai acum sa va zic, in ordine inversa, lucrurile care produc caldura la noi in birou:

4. Noi. Degajam caldura prin urmatoarele activitati: batutul gurii de pomana, enervatul degeaba, agitatul ca ... intr-o caldare si nu in ultimul rand incinsul creierelor (in masura posibilitatilor)

3. Calculatoarele. 8 Dual-Core si 8 monitoare, insotite de vreo 3 imprimante cu laser.

2. Statia grafica. Adica un calculator cu vreo 5 ventilatoare si foarte mult cupru, care atunci cand este pus la treaba, urca temperatura in birou cu vreo trei grade si scoate un zgomot asemanator unui avion care decoleaza. Cu diferenta ca avionul decoleaza si se duce dracului unde are de mers, iar statia grafica nu decoleaza, fiind trasa in jos de kilele de cupru de la radiatoare.

1. Si, cu voia dumneavoastra, cel mai eficient generator de caldura de la noi in birou este... aparatul de aer conditionat. Care este controlat in mod la fel de eficient, in mod centralizat pentru toata cladirea. Si care, conform colegului de la administratie "era oprit de pe acoperis". Suna foarte nasol, nu? Oprit de pe acoperis. Oh, the humanity!

Acum nu stiu, ori a incercat concurentza sa ne saboteze, ori a defecat o pasare/pisica/rozatoare la momentul potrivit in locul potrivit(tind insa sa cred ca e vorba de a doua varianta, dupa mirosul dulceag de urina ce emana din aparat)... Cert este ca am parte de clipe fierbinti la birou, adica visul oricarui barbat. Dar un pic altfel.

Oricum, eu am venit la tricou si am un deodorant excelent, iar mirosul emanat de aparat acopera orice alte mirosuri generate de colegii mei. Pentru moment sunt in siguranta.

Cam atat despre lucrurile fierbinti. Mai e o colega destul de fierbinte in birou, dar asta e altfel de fierbinteala.

Cu scuzele de rigoare pentru lipsa de inspiratie din ultima vreme, va salut si va doresc aer conditionat.

StumbleUpon.com

2 comments:

Cristina spunea...

caldura intra pe sub degete si gadila. aerul conditionat ,in schimb, ameteste nasul si produce hapciu-uri in serie. fierbinteala sufoca. mai bine mergeti cu totii la mare. le rezolva pe toate :)

Coyote spunea...

Ca intotdeauna, vii cu solutia cea mai buna. Voi propune aceasta rezolvare colegilor. :)

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB