Facebook triple facepalm

|

Facebook-ul ăsta înlesnește comunicarea pentru foarte multă lume, și asta nu e neapărat ceva bun. Dacă nu îți alegi cu atenție postările din feed poți să te alegi cu niște perle de toată frumusețea, tocmai bune pentru un facepalm de-ăla triplu. Printre tipologiile comportamentale demne de hide, block și unfriend găsim:

1. Persoane care se transformă în "evangheliști" - în traducere pentru cei ce nu știu să vorbească Internet, oameni care își transformă profilul într-o reclamă la compania pentru care lucrează. Ăia care postează promoții, servicii și alte lucruri care n-au ce căuta pe un profil personal. Pe ăștia îi asemăn cu amărâții ăia care merg pe stradă îmbrăcați cu panouri publicitare și împart fluturași. Se transformă într-o reclamă ambulantă, și asta parcă nu e normal.

2. Ioana likes Pateul Antrefrig. George likes MegaImage. Bianca likes "Mircea Badea chiar el". Și de ce nu, Mihaela likes strap-on dildos. Pentru că da, vreau să-ți știu toate fetișurile.

3. Mamele care își laudă unele altora familiile împlinite și copii. "Ce frumoși sunteți!". "Ce bebe dulceee". Pentru că în mod cert complimentul ăla vine cumva înapoi. Spread the love, gurlz! Fuck all the single people!

4.Oana has asked you for help in Cafe World! Raluca invited you to play Milk the goat and build an empire. Mihai has given you ten carrots. Send some cabbage back to help him with his virtual aprozar. realizez că o mare parte din invitațiile astea se trimit automat, dar țin să vă anunț că TOATE invitațiile de genul ăsta necesită ca tu să fi jucat acel joc pe Facebook. Și sincer, chiar vrei ca toată lumea să știe ca ai 35 de ani și mulgi vaci virtuale?

5. Postări de genul "Dacă un jefuitor te obligă să scoţi bani din bancomat, poţi anunţa poliţia astfel: Introduci codul PIN invers." sau "Știați că puteți îndepărta căpușele cu un chibrit umezit? Share mai departe ca să creadă cât mai mulți retardați chestia asta!!!". Retardarea extremă de a posta o informație neverificată este depășită doar de cea aferentă postărilor cu tentă medicală care pot fi chiar dăunătoare. "Ceea ce medicii nu o sa va spuna niciodata!!! Cauza majoritatii bolilor!" (urmează o descriere halucinantă legată de pietre invizibile la ficat). Ar trebui să existe o verificare înainte de a posta, ceva de genul captcha dar care să te întrebe dacă te uiți la Urania și la OTV.


În concluzie, vă recomand să vă citiți cu atenție postările înainte să apăsați Enter și să vă gândiți mai bine la cei ce pot vedea acea postare.A, da, și vă las cu melodia regulamentară.

StumbleUpon.com

3 comments:

Werewulfz spunea...

Aproape imi da un infart cu fraza asta "Și sincer, chiar vrei ca toată lumea să știe ca ai 35 de ani și mulgi vaci virtuale?" XDD

Coyote spunea...

Nici nu știu dacă e de bine sau de rău, chestia asta... Nu vreau să-mi ucid puținii cititori :))

Werewulfz spunea...

Ar fi genial daca as muri numai asa mereu (de ras):P

Keep up! ^^

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB