BALANTA - episodul 2

|


Se poate spune fara urma de indoiala ca o balanta nu e niciodata multumita. Poate pe moment este, sau aparent, dar niciodata nu va fi complet multumita. Cand are ce-i trebuie, cauta mai mult. Cand are mai mult, gaseste lucruri care nu-i convin. Daca vrei sa multumesti o balanta, da-i tot ce vrea EA, cand vrei TU. Suna ciudat, dar asta e singura metoda de a o tine interesata. Balantele urasc singuratatea. Asa ca o evita cu aproape orice pret. Izoleaza o Balanta si o vei pierde. Tine-o in casa si o vei deprima. Nu comunica cu ea si ti-ai pecetluit soarta :) In acelasi context, pot spune ca balantele de sex feminin vor avea intotdeauna mai multi barbati in jurul lor decat femei. Intotdeauna cel mai bun prieten al unei balante va fi barbat. Si ca tot am vorbit de prietenie, voi mentiona ca prietenia cu o balanta este una foarte... sensibila. A fi prieten cu o balanta inseamna ori ca ii esti util, ori ca ai ajutat-o candva foarte mult. In niciun alt context nu te vei simti ca fiind prieten cu balanta.

Prin natura lor, balantele au o moralitate cel putin indoielnica. In general se folosesc de oameni in cel mai eficient mod posibil, fara ca acestia sa-si dea seama, si uneori fara ca ele sa realizeze ca o fac. Acesta e rezultatul egoismului lor, combinat cu orientarea catre confort. Ajuta o data o balanta si se va abona la "serviciile" tale. Nu o ajuta, si nu vei mai avea ce cauta in preajma ei... pana cand vei decide sa o faci. Dealtfel, oamenii se impart in doua categorii, pentru balante (ca si toate celelalte din viata unei balante): oameni care sunt folositori (deci prieteni), si oameni inutili(deci neinteresanti). Aceasta categorizare pare destul de normala la inceput, dar la o privire mai atenta se poate sesiza ca nu este deloc... In categoria oamenilor utili pot intra tot felul de lichele, oameni fara nicio urma de scrupule si chiar oameni foarte putin dotati la mansarda. Ceea ce ne duce la concluzia ca o balanta nu se va asocia nici pe departe cu cei mai buni oameni...

La fel, in categoria oamenilor inutili pot intra si oameni cu un caracter onest, oameni inteligenti si interesanti. Pur si simplu pentru ca nu pot sa aduca niciun atu balantei. Va vine sa credeti ca majoritatea balantelor ar renunta la niste principii etice ca sa isi atinga scopul? Nu stiu alte zodii cum sunt, dar la balante am observat chestia asta mai des ca la orice alte persoane din viata mea.



Va urma

StumbleUpon.com

2 comments:

anisia spunea...

hehe...and cineva ma intreaba ce parere am despre o anume persoana nu ezit sa spun ca o gasesc complet neinteresanta!!!

Coyote spunea...

Q.E.D. :))

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB