Imagini

|

Credeaţi că folosesc figuri de stil? Nu. Chiar am câteva imagini. Asta până reuşesc să mă mai eliberez cu job-ul şi să scriu ceva coerent.

Pentru început, trecând printr-un orăşel de provincie, am găsit o super Ofertă cu care aş putea să mă şterg la fund......la propriu. Bine însă că era la promoţie şi nu era la standul de produse nou apărute, pentru că asta ar fi fost mult mai îngrijorător.

Apoi, avem o rămăşiţă de la Crăciun, ca un răspuns la postarea mea mai veche. Prima imagine, aparent ok:Şi apoi, avem motivul pentru care copiii din ziua de azi nu mai cred în Moş Crăciun:Cum să mai crezi într-un Moş Crăciun căruia poţi să-i bagi o lumânare parfumată în fund?

La final, încă o realizare a departamentului nostru de marketing.Le-am prins în poză după reorganizare, pentru că înainte erau între alte dosare scrise cu acelaşi font. Imaginaţi-vă că citeaţi etichetele... PROMOŢII 2008, CAMPANII MEDIA, GOL, PRINT-URI, FĂRĂ NIMIC... Cum să nu-i adori pe colegii mei de la Marketing?

Hai, fuguţa la o ţigară şi la o bârfă cu colegii, că deja e târziu şi la zece ar trebui să te apuci de treabă, să creadă şefu că eşti eficient(ă).

O săptămână excelentă!

StumbleUpon.com

2 comments:

Miezu` spunea...

a rupe munca in patrushpe se numeste asta :))

Ioana (Abe) spunea...

HB2U sau LMA! Te-am avertizat :)

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB