Știri de România

|

Azi m-am uitat la știri pe la prânz. Mare greșeală. Între un viol și o crimă am prins o știre de senzație. Un preot din Cuca Măcăii (aka nu mai știu de unde) a dispărut ca bulangiul în timpul slujbei de la ora 12 noaptea, și-a împachetat 29 de măicuțe și a plecat în Grecia ca să se alăture unei secte.
Știrea în sine e destul de amuzantă, dar cel mai tare a fost răspunsul Patriarhiei. Conform știriștilor de pe ProWC, superiorii preotului s-au făcut ”foc și pară”, stabilind o întrunire de urgență pentru a-l caterisi. Adică să nu mai poată fi preot în România.
Nu, pe bune, gândiți-vă un pic. Ăla pleacă în Grecia că s-a săturat de balivernele ortodoxe de aici, iar noi, ortodocșii, îi interzicem să mai fie popă aici. Dooh? E un fel de ”dacă tu nu ne vrei, îți interzicem să ne mai vrei”. Asta lăsând la o parte textele alea din Biblie cu toleranță, iartă-ți aproapele ș.a.m.d.
Și probabil că nu era o problemă prea mare dacă pleca singur, dar totul până la măicuțe. Nu te iei de mama și de măicuțe, că te caterisesc, cum ar veni. Și hai, mai iei o măicuță, două dacă sunt mai tinere, dar 29? Cât de mult să te-ntinzi?

Acum stau eu și mă întreb: care sunt mai tari, ortodocșii sau musulmanii? Ăia au parte de 72 de virgine după ce mor în luptă cu dușmanii lui Allah, ai noștri au parte de 29 de măicuțe (deci teoretic tot virgine) în Grecia, la 52 de ani, după ce renunță la ortodoxism. Cantitate versus calitate. Mai ales că măicuțele noastre erau experte în pictură și țesături bisericești.

În încheiere, două bancuri crunte și o melodie unrelated. Unrelated to this, but related to me.

What's the difference between Jesus Christ and a painting?
You only need one nail to hold up a picture.

***

Why can't Jesus eat M&M's?
They keep falling through his hands.

***

Hamel - In between



Cool lyrics, too.
Don't wanna be your everything, I wanna be your in between.
You're crazy, and I like it. :*

StumbleUpon.com

2 comments:

DR.Silvia Stanculescu spunea...

In Grecia singurul loc unde putea sa se duca era pe Muntele Athos unde femeilor le este interzis sa urce:-|

Coyote spunea...

Cred că asta ar fi fost pedeapsa capitală :))

E, lasă că acum are libertate maximă. De 29 de ori bărbat, cum ar veni.

Welcome, Dr. S.!

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB