Monitorizare

|

Se pare că homo sapiens nu și-a pierdut capacitatea de adaptare.

Citeam azi într-un ziar despre umilințele la care au fost supuse angajatele unei companii din Norvegia. Cică erau obligate să poarte brățări roșii la încheietura mâinii atunci când erau la ciclu!!!

Acuma o să mă acuzați de misoginism, dar eu aș vrea să dau un premiu tipului (și mai mult ca sigur, a fost un tip) care a avut ideea asta. Dacă mă întrebați pe mine, ar trebui ca toate femeile la ciclu să poarte brățară roșie. Cu alertă acustică. Și tricouri. De orice culoare, că știm cum e cu asortatul... Dar să aibă un text pe ele: "Don't fuck with me." In any way, yeah.
Politicienii zic că se încalcă dreptul la viață privată, dar doamnelor, hai să fim serioși, efectele ciclului nu se rezumă la viața privată. Și look at the bright side, asta o să elimine discuțiile pe la spate gen "Ce-are fată aia? Zici că e la ciclu!"



In other news, în cea de-a cincea ediție a Manualului Statistic și de Diagnosticare a Bolilor Mintale, publicație care apare o dată la 3 ani, narcisismul nu mai este definit ca boală. Probabil că e ca DEX-ul, dacă suficienți oameni sunt bolnavi de ceva, nu mai e boală, e normalitate.

Prin analogie, nici singurătatea nu ar mai trebui să fie un sentiment.

Hai să ne delectăm cu un pic de Shapeshifting cu iz de Ninja Tune.

StumbleUpon.com
 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB