Records in my head

|

Fur melodii, asta fac. Mă folosesc de contul meu de LastFM pentru a găsi tot felul de melodii, pe care le savurez cu nerușinare, fără să țin cont ce amintiri îți invocă ție o melodie care mie îmi place poate în alt fel.
La fel, și alții iau de la mine melodii. Sper ca măcar unele melodii din cele pe care le-au descoperit din cauza (ahem, Miez) mea să le asocieze cu niște amintiri frumoase.
Am citit niște cuvinte foarte frumoase: ”music is what feelings sound like”. Picture this feeling:



Pe mine melodia asta mă duce undeva departe, undeva unde vreau să fiu. Unde voi fi, pentru că obțin tot ce îmi doresc.
Și să-ți vând un pont: și tu poți să ajungi acolo unde vrei să fii. Asigură-te că vrei să ajungi acolo, apoi gândește-te zilnic la asta și fă ceea ce trebuie ca să ajungi unde ți-ai propus. Do or don't. There is no ”try”.

In other news, cred că dacă mă voi căsători vreodată, voi avea o soție tare pisăloagă. Nu de altceva, dar se zice că toate experiențele te pregătesc pentru ce vei avea de înfruntat în viață, și jur că dacă s-ar da diplome pentru ”arta de a părea că asculți”, aș fi premiant, la cât antrenament primesc la birou. Alo, șefa, mai facem o pauză? No, really, voi nu înțelegeți. La modul cel mai concret, dacă se apucă să vorbească cu tine și nu o întrerupi, poate vorbi 3 ore non stop. Și să dea dracu să pleci în concediu, că ajungi ultimul nenorocit în gura ei. Mincinos, leneș, dezordonat... Sincer, nu știu cum dau doar de panarame de șefi. Dacă toți sunt așa, aș dori să mă mut la țară și să cultiv legume.

In other news, Max Pain și-a găsit job în țara mâncătorilor de croissante. Nimic nu-ți poate sta în cale dacă ești consecvent și răbdător. Și le poți avea pe toate: o persoană care să te iubească precum ochii din cap, o situație materială care să îți permită să faci ce îți dorești, precum și

Max: k
Max: hai ca am plecat la plaja
Max: vb mai tarziu
Coyote: succes si crema

Toate astea, pe Coasta de Azur. Speaking of which, să vă mai dau o melodie, pe care vreau să v-o imaginați ca fundal sonor pentru un răsărit de soare din mare (marea noastră, neagră și udă), un răsărit ușor alcoolizat și poate și ușor influențat de anumite ierburi medicinale arse în scop terapeutic.



One more thought. Cred că pisica mea se va numi Zen. P-asta nu știu de unde am scos-o, momentan urăsc pisicile cu care trăiesc. Toate 8.

L.E.: Le Miez, dacă te întrebi de unde știi melodia, e din mixul Letter to M, pe care ți l-am băgat pe gât, sau mă rog, pe urechi, în drumul spre UngariaAustriaGermaniaLiechtensteinElvetiaItaliaFranta si restul.

StumbleUpon.com

2 comments:

Miezu` spunea...

n-o ascult. te cred. doar stii ca mi-a placut :)))

Coyote spunea...

Asta e din seria, hear no evil, see no evil, speak no evil? Si atunci, cu semintele cum ramane? Ah, da, nu era si eat no evil :))

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB