Ecuație

|

Bă, credeam că urmează o luni nașpa, dar m-am înșelat. A fost o zi (și mai ales o seară) dă vis.
Adică m-am văzut cu aspirina mea, Miezu, remediul la orice fel de dureri de cap. Ca de obicei (pot deja să spun că e un obicei), am mâncat pizza la Fabrica, am sporovăit vrute (mai mult ea) și nevrute (mai mult eu), ne-am uitat la How Stuff Works pe Discovery și m-am bucurat să o văd liniștită (sufletește).
Și cum mă întorceam eu de la întrevedere, iată-mă primul la stop. Mi se întâmplă des chestia asta, nu îmi dau seama de ce. Semaforul fiind roșu de furie, din acest motiv. Mă mai joc un pic cu radioul, stopul tot roșu. Mă uit la semafor, el la mine, nimic. Și cum mă plictiseam eu în acest staring contest, iată cum apare lângă mine un frigider de poliție. Frigider marca Logan. Îmi zic "hai frățică, p-ăsta sigur îl faci, să moară copilașii tăi". Bag a-ntâia, mă mai uit o dată supărat de semafor, care cedează și îmi dă verde, apoi o calc cât mă ține EMO (vezi poza).
Spre satisfacția mea, l-am făcut praf, da' praf! L-am lăsat bine de tot în urmă. Opresc la semaforul următor, satisfăcut de de cât de performant sunt în comparație cu șifonierul pe roți. Și îl văd apropiindu-se cu 50, calm, tacticos, apoi văd cum își pornește la fel de tacticos girofarul și trece pe roșu. Clasă, frate, mi-a dat clasă. Ca urmare, țineți cont de următoarea ecuație când vreți să faceți liniuțe cu frigideru': 200 CP < 75 CP + girofar.

Ia imaginați-vă acum o liniuță pă melodia lu' Janelle:



Andre 3000 la feminin, ce mai.

StumbleUpon.com

7 comments:

Anonim spunea...

HA!HA!HA!
Traiasca Loganul.
Te pup "pisi"!

Miezu` spunea...

ah, credeam c-ai luat speeding ticket. ar fi fost o seara perfecta [pt mine :))]

Coyote spunea...

Chuck Norris doesn't get tickets.
A fost oricum o seara perfectă.

Miezu` spunea...

pt tine :))

Miezu` spunea...

uite, dau inca o sansa: era perfecta daca mancam singura toata pizza aia. :)))

Coyote spunea...

Lasă că am încercat eu ieri, n-aveai nicio şansă. It's huge!

Miezu` spunea...

nu mai veni acolo, it`s my place, go away, find another one :)))

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB