Super-eroi - episodul 1

|

Pentru a mai varia un pic experiențele, am decis să am o "super-hero night", seara în care ies în oraș alături de persoane cu puteri supranaturale (fac o analiză despre acest tip de persoane). Imediat ce găsesc aceste persoane, le radiografiez și le expun aici, pentru că sunt un fel de Magneto, un fel de Lex Luthor sau, pe scurt, Coyote.
Trebuie să vă subliniez că tot ce spun aici, oricât de deplasat și absurd ar părea, este complet real. Nu am visat, nu îmi imaginez, nu am fumat plante de leac. Deci cum ziceam...

Într-una din serile trecute, am ales două super-(h)eroine care fac o echipă de senzație. Batman și Robin sunt mici copii, aș putea spune. Le-am prins într-un moment de criză de inspirație și le-am dus, spre disperarea Miezului, TOT în Fabrica, unde am mâncat împreună ACEEAȘI pizza casei. Muahahaha (evil character laugh). A trebuit să mă mișc destul de repede, întrucât nici măcar mașina mea supranaturală nu putea să suporte prea mult timp atâta strălucire, atâta putere, atâta frumusețe. Și mai eram și cu ele două în mașină, deci na...
Să începem cu cea pe care am cunoscut-o mai întâi. I se spune Femeia-Ceașcă, iar prietenii îi spun Toartă. Este o combinație între Wolverine din X-Men (are tot felul de aliaje, dar spre deosebire de Wolverine, le are pe dinți) și Storm (se lasă cu fulgere și tunete dacă o superi, plus că e into the weather business), iar super-puterea ei este... imaginația. O puteți recunoaște foarte ușor după costumul pe care-l poartă, un parpalac dotat cu un fel de toartă. După cum se poate observa.


Evident, prima mea întrebare pentru ea a fost cea legată de toartă, pentru că, nu-i așa, super-eroi cu toartă nu am mai văzut. Din păcate, nu am reușit să obțin un răspuns clar, așa că pot doar să bănuiesc că:

1. Ori e un ajutor pentru bătrânii orbi, pe care Toartă îi ghidează când traversează strada,
2. Ori este parte a unui camuflaj elaborat (se transformă într-o valiză uitată în gară)
3. Ori croitorul a făcut o greșeală oribilă, transformându-i costumul într-o ciudățenie inegalabilă.

Femeia-ceașcă este capabilă de orice, când vrea ea. Imaginația ei te poartă în locuri în care nici nu ai visat că vei ajunge vreodată și în care, uneori, nici nu ai vrea să ajungi, de fapt. Este capabilă să te paralizeze cu strigătul ei de luptă "UITE-O PIZDĂĂĂ!!!", poate să elibereze orice loc public aglomerat cu râsul ei de creatură posedată, și este perfect capabilă să își pună în aplicare tot ce decide, oricât de absurd ar fi ceea ce decide. Ah da, și toate astea împachetate într-un corp delicios.
Zvonurile spun că ar avea origini extraterestre, tătare sau chiar bulgărești, dar nimeni nu știe sigur. Ce este cert este că este letală, ca și partenera ei.

Cealaltă super-(h)eroină din episodul acesta este the faithful sidekick in the face, o apariție pe cât de frumoasă, pe atât de letală, un demon parfumat, Pliculețul de Ceai. Motivele pentru care i se spune așa nu sunt cunoscute. De voi. Eu știu de ce, dar nu vă spun. Din păcate are niște mișcări atât de fine și de amețitoare, încât nu am reușit să o analizez prea bine, dar din ce am văzut până acum pot să spun că te poate ucide în cel puțin trei limbi de circulație internațională, vorbindu-ți despre politică și economie.
În viața de zi cu zi, se camuflează în ghid, conducând turiști prin toate colțurile țării. Dar noaptea... Noaptea devine o fiară, capabilă să simtă umorul subtil și să îți frângă ideile ca pe bețe de chibrit.

Am avut mult noroc că am scăpat cu viață din această întâlnire, dar am fost asigurat că următoarea va fi și ultima, dacă mai încerc să aflu lucruri despre natura lor.

CUM DAI DE ELE: nu dai tu de ele, dau ele de tine. Și cu tine de pământ.
PUTERI SUPRANATURALE: Toartă - imaginația; Pliculeț - informații insuficiente
SLĂBICIUNI: Toartă - o fantomă din trecutul ei; Pliculeț - pizza, cred. Și ceaiul de tei cu gust de vanilie.
SEMNE DISTINCTIVE: Toartă - toarta (dooh) și zâmbetul larg, metalic; Pliculeț - privirea pătrunzătoare și umorul ucigător.

Dați-mi de știre dacă mai vreți să citiți despre super-eroii junglei urbane, ca să știu dacă să-mi mai risc ambalajul firav pentru delectarea voastră.

Coyote out.

Poza de aici.

StumbleUpon.com

4 comments:

Miezu` spunea...

NAAAIS :)))))

Coyote spunea...

Taci că altfel scriu de tine! :))

Miezu` spunea...

sunt curioasa ce musca viteaza mai scoti si din mine :))))

Coyote spunea...

I bet you are, Miez, I bet you are...

 

©2009 Blog cu păsărele | Template Blue by TNB